Paavo


Olen 20-vuotias joensuulainen ylioppilas ja nuorisopolitiikan innokas tekijä. Olen Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtaja sekä partiolainen pian 13 vuoden ajalta. Kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta on karttunut myös esimerkiksi Joensuun nuorisovaltuuston 1. varapuheenjohtajan tehtävästä sekä Euroopan nuorten parlamentin hanketyöstä. 

Olen paljasjalkainen joensuulainen, ja kaupunki on minulle rakas paikka. Kotikaupungin yhteiset asiat ovat tulleet minulle tutuksi niin kahden nuorisovaltuustokauden kuin esimerkiksi lukion opiskelijakunnan hallituksen kautta. Tunnen monia joensuulaisia, ja tunnen Joensuun. Minulla on vahva tunneside kotikaupunkiin, ja uskon sen olevan tärkeä ominaisuus myös kaupunginvaltuutetulle.

Olen tiimipelaaja ja uskon ratkaisukeskeiseen yhdessä tekemiseen. En tahdo saivarrella, riidellä tai etsiä ongelmien edessä syyllisiä. Sen sijaan tahdon nähdä kokonaisuuksia, keskustella ja väitellä sekä löytää ratkaisuja. Yksityiskohtiin ei auta juuttua, mutta tietyistä periaatteista on pidettävä kiinni.

Valitsin kokoomuksen useasta syystä, mutta yksi on se, että mielestäni politiikkaa tulee tehdä arvot edellä. Minun elämäni tärkeät arvot ovat kotona vanhemmilta ja isovanhemmilta opittuja: oma-aloitteellisuus, ahkeruus, suvaitsevaisuus, isänmaallisuus sekä kanssaihmisistä välittäminen. Olen keskustaoikeistolainen länsimaisen oikeusvaltion puolustaja. Uskon yhteiskuntaan, jossa jokainen ihminen voi omalla työllään vapaasti rakentaa omanlaistaan hyvää elämää, jossa vahva suojaa heikkoa ja jossa yksilönvapauksia kunnioitetaan. 


Luottamustoimet 

  • Joensuun kaupunginvaltuutettu (kok.)
  • Kokoomuksen valtuustoryhmän sihteeri
  • Hyvinvointilautakunnan jäsen
  • Pohjois-Karjalan maakuntavaltuutettu

Olen myös aktiivinen kokoomusnuori, ja vuoden 2018 alusta lähtien Savo-Karjalan kokoomusnuorten piirihallituksen jäsen.